Державна атестація нашого закладу

2013-11-04

/Files/images/teacher_02.jpg

Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту» в термін з 4 по 18 листопада в нашій школі здійснюється атестаційна експертиза діяльності закладу. Даний захід проводиться у відповідності до Порядку державної атестації загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 24.07.2001 № 553 на основі Орієнтовних критеріїв, затверджених наказом МОН України № 772 від 17.06.2013 р. експертною комісією, яка складається із представників відділу освіти Щорської РДА та районного методичного кабінету відділу освіти.

В ході проведення атестації буде вивчено та проаналізовано показники освітньої діяльності навчального закладу за розділами:

  • ресурси та умови для організації діяльності ЗНЗ;
  • організація навчально – виховного процесу та забезпечення законних прав та інтересів його учасників;
  • результативність навчально – виховного процесу;
  • окремі питання управління загальноосвітнім навчальним закладом.

За підсумками діяльності експертної комісії буде складено акт атестаційної експертизи– головний узагальнюючий документ, на підставі якого робиться висновок про функціонування ЗНЗ в цілому та визначається рівень його освітньої діяльності (“високий”, “достатній”, “середній”, “низький”).

Матеріали атестаційної експертизи разом з актом будуть передані до регіональної експертної ради Управління освіти і науки Чернігівської ОДА з питань ліцензування та атестації навчальних закладів для прийняття остаточного рішення.

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi